Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Cultura y comunicación en español

Kulttuuria ja viestintää espanjan kielellä

Aika ja paikka

Torstaisin 3.10., 10.10., 17.10., 31.10., 7.11., 14.11., 21.11., 28.11.2019 klo 19–20.30 Oulu, paikka ilmoitetaan tarkemmin sähköpostiin lähetettävässä kutsussa

Kohderyhmä

Henkilöt joilla on espanjan kielen peruskielitaito (B-taso)

Kouluttaja

Ana Figueredo-Leinonen
Ana on kotoisin Uruguaysta, Etelä-Amerikasta, jossa hän toimi englannin kielen opettajana. Hän on asunut Suomessa 5 vuotta ja toiminut espanjan kielen opettajana. Hän pitää valokuvaamisesta, leipomisesta, tanssimisesta ja matkustamisesta.

Sisältö

Kurssilla tutkitaan espanjan kieltä värikkään ja vilkkaan espanjalaisen kulttuurin kautta: tutustutaan juhliin, perinteisiin tansseihin ja tarinoihin ja opitaan paljon muuta. Sanotaanko "ustedes" vai "vosotros"? Puhutaanko espanjaksi Espanjasta vai espanjaksi Latinalaisesta Amerikasta? Tule tutustumaan tähän dynaamiseen kieleen!
Koulutuksessa käydään läpi seuraavia sisältöjä: esittäytyminen, tervehtiminen, numerot, perheestä kertominen, ravintolassa ja kahvilassa tilaaminen, ruokasanasto, hotellihuoneen varaaminen, tien kysyminen, harrastuksista kertominen, auton vuokraaminen, lääkärissä asioiminen, apteekkisanasto

Hinta

110 €

Ilmoittautuminen

18.9. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta laskutetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen/keskeyttäminen tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Kurssimaksut ovat ulosottokelpoisia (L 632/1998, 24 §). Kesäyliopisto ei palauta maksuja.