Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kirjaudu

Unohtuiko salasana?

Uusia väyliä yliopistoon

Oulun yliopisto tiedottaa:

"Oulun yliopisto laajentaa merkittävästi hakijoiden mahdollisuuksia päästä suorittamaan yliopistotutkintoa avoimen yliopiston opintojen perusteella. Valintatavan osuus on jatkossa lukuisilla aloilla jopa 10 prosenttia valituista.

Yliopistoon haluavilla on jatkossa yksi lisäkanava päästä suorittamaan kandidaatin ja maisterin tutkintoja. Niin sanottu avoimen väylä merkitsee, että hakija voi tulla yhteishaussa hyväksytyksi yliopistoon suoritettuaan riittävän menestyksekkäästi ennalta ilmoitetun määrän kaikille avoimia opintoja. Avoimen väylää suunnitellaan Oulun yliopistossa ensi vuonna 23 hakukohteeseen, kun se oli tänä vuonna mukana vain kolmessa hakukohteessa."

Lue lisää Oulun yliopiston sivuilta


Kirjoituskilpailu 2019 alkaa!

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto järjestää yhdessä Oulun kirjailijaseura ry:n kanssa kirjoituskilpailun 21.5.–15.8.19.

Kenelle?

Kilpailu on avoin kaikille kirjoittajille, jotka eivät ole julkaisseet omaa kaunokirjallista teosta. Omakustanteet ja antologiat eivät ole este kilpailuun osallistumiselle, mutta kilpailuun lähetettävien töiden tulee olla ennen julkaisemattomia ja palkitsemattomia (koskee myös omakustanteita ja antologioita).

Kirjoituksen laji ja aihe

Kilpailun teemana on "Luonto runossa"

Tutustu kilpailun ohjeisiin (pdf) tästä ja osallistu!

 


Opiskelu jatkuu kesälläkin!

Ilmoittautumiset kesän avoimiin yliopisto-opintoihin ovat meneillään. Vielä ehdit mukaan! Kesän opintotarjontaan pääset tutustumaan tästä:
Opinnot kesällä 2019.

 


DiKATA ja Geronet -hankkeissa maksuttomia koulutuksia kaikille kiinnostuneille!

Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto on mukana valtakunnallisissa digitaitoja kehittävissä hankkeissa.

DiKATA-hankkeessa tarjotaan syksystä 2019 alkaen koulutuksia ja kootaan tuutoreita, jotta työikäisten aikuisten digiosaaminen kehittyisi. Kaikille avoimissa ja maksuttomissa DiKATA-verkkokoulutuksissa osallistujat saavat työhön ja vapaa-aikaan hyödyllistä digiosaamista.

Lue lisää hankkeesta ja seuraa koulutustarjontaamme: https://snellmankesayliopisto.fi/dikata/

 

Geronet-hankkeen tavoitteena on luoda tutoroinnin ja koulutusten verkosto, joka perustuu aitoon vertaisohjaukseen ja ikääntyville mahdollisimman miellyttäviin oppimistilanteisiin. Mallissa koulutetaan tutoreita, jotka ovat mukana ikääntyville järjestettävillä digitaitoja kehittävillä kursseilla.

Lue lisää hankkeesta: https://kesayo.jyu.fi/fi/yhteistyo/yhteistyohankkeet/geronet-2019-2020/geronet-valtakunnallinen-ikaantyvien-digiosaamisen-kehittamishanke


Rohkeutta ja oppia seniorien kirjoittajaryhmästä

Seniorien kirjoittajaryhmään Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopistolle on saapunut tänään neljä osallistujaa. Muutamien käytännönasioiden jälkeen opettaja Marja-Riitta Vainikkala antaa ensimmäisen tehtävän...

Lue koko juttu tästä!

 


Kesäyliopisto - kaiken ikäisille - kaikkina vuodenaikoina!

Tutustu kesäyliopiston koulutustarjontaan!